Júniusi Akció!!!

Havi Klíma Akció !!! INGYENES !!! utastér fertőtlenítéssel!
!!!Nem kell az északi sarkra utaznod,hogy ne legyen meleged!!!

Vizsgáltasd át klímád most kedvező 4990,- Ft-ért*,

és megajándékozunk egy ingyenes klímafertőtlenítéssel

(Ózonos vagy Spray-s)amit te választasz!*

Az autó klímájának ellenőrzése és karbantartása évente számos előnyt nyújt, amelyeket az alábbi 10 pontban foglaltam össze:

  1. Hatékony működés biztosítása: Az éves ellenőrzés és karbantartás segít abban, hogy a klímaberendezés hatékonyan működjön, ezáltal optimális hűtést biztosítva a forró napokon.

  2. Hosszabb élettartam: A rendszeres karbantartás meghosszabbíthatja a klímaberendezés élettartamát, mivel időben észlelhetők és javíthatók a kisebb problémák, mielőtt nagyobb károkat okoznának.

  3. Költséghatékonyság: Az időben végzett karbantartás megelőzheti a drága javításokat, amelyek akkor merülhetnek fel, ha a klímaberendezést elhanyagolják.

  4. Egészségesebb levegő: Az ellenőrzés során megtisztítják vagy kicserélik a szűrőket, amelyek felfogják a port, a polleneket és más szennyeződéseket, így biztosítva az utastér tiszta és egészséges levegőjét.

  5. Megfelelő hűtőközegszint fenntartása: Az éves ellenőrzés során ellenőrzik és szükség esetén pótolják a hűtőközeget, amely elengedhetetlen a rendszer hatékony működéséhez.

  6. Kellemetlen szagok elkerülése: Az időszakos karbantartás során elvégezhető az elpárologtató tisztítása, amely megelőzi a penész és a baktériumok elszaporodását, így elkerülhetők a kellemetlen szagok.

  7. Környezeti hatások csökkentése: A rendszeres karbantartás segít abban, hogy a klímaberendezés kevesebb energiafogyasztással működjön, csökkentve ezzel az autó üzemanyag-fogyasztását és környezeti lábnyomát.

  8. Biztonságosabb utazás: A klímaberendezés megfelelő működése hozzájárul a vezető komfortérzetéhez, ami javíthatja a koncentrációt és csökkentheti a balesetek kockázatát.

  9. Komfortérzet fenntartása: A megfelelően karbantartott klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet az utastérben, ami hozzájárul az utasok komfortérzetéhez és jó közérzetéhez.

  10. Rendszerhibák megelőzése: Az éves ellenőrzés során felfedezhetők és időben javíthatók a potenciális hibák és elhasználódások, amelyek később komoly problémákat okozhatnának a klímaberendezés működésében.


*A töltés árát nem tartalmazza, ez típusonként eltérhet ára 24,990,- Ft-tól indul!

*Az átvizsgálás tartalmaz egy hőmérséklet mérést, egy tömítettségi vizsgálatot , és egy rendszer és szíj állapot vizsgálatot.

Az akcióval kapcsolatban keresd Jenei Tamás Kollégánkat a +3670-776-6836 mobilszámon.
 Szervizünk vár a X. kerületben a Fogadó utca 6-ban
http://gumiabroncslap.hu

Akciónk 2024  visszavonásig tart.
Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem